Γυναικεία Πλεκτά - Χονδρική ΛιανικήΤηλ +30 2310 552111
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρόποι Πληρωμής

Μέθοδοι Πληρωμής

Με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα:

Κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας  https://chiarissimo.gr/, ολοκληρώνεται με την επιλογή του αγοραστή καθώς και με την ικανότητά του να πληρώσει με VISA ή MASTERCART πιστωτική κάρτα.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ του αγοραστή και του κατόχου της κάρτας, μέσω της τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ η οποία πραγματοποιεί την συναλλαγή εκ μέρους της chiarissimo.gr.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, όλες οι τραπεζικές σας πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Η https://chiarissimo.gr/ επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής, ο οποίος πραγματοποιεί την συναλλαγή, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον κάτοχο της κάρτας, η  https://chiarissimo.gr/δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα.

 

Με αντικαταβολή:

Διαλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που έχετε υποδείξει.

Για τις αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας !

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας:

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.
Τηλέφωνο: 2310552111,2310529927,  info@chiarissimo.gr, Fax: 2310 552100
Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση!

ΤΡΑΠΕΖΑ : Εθνική τράπεζα Ελλάδος
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 20744047778
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : GR98 01102070000020744047778
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Α.ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Κ ΣΙΑ ΙΚΕ

Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και στην συνέχεια να μας στείλετε ένα αντίγραφο του εντύπου. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν γίνει εντός 2 ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία, τότε αυτή αυτομάτως ακυρώνεται από το σύστημά μας. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας καταβάλλεται από τον πελάτη