Γυναικεία Πλεκτά - Χονδρική ΛιανικήΤηλ +30 2310 552111
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές προϊόντων υλοποιούνται με συνεργαζόμενη εταιρεία (ELTA Courier) και παραδίδονται με ασφάλεια στην διεύθυνση, την οποία έχετε συμπληρώσει.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα της παραγγελίας, ενώ ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει τις αναφερόμενες ημέρες, για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές, εντός Ελλάδος.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 5-8 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Η chiarissimo.gr δεν αναγνωρίζει τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, απεργιών ή/και λόγω ανωτέρας βίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εν λόγω ημερομηνία παράδοσης θα παρατεθεί για όσο χρονικό διάστημα υφίσταται ο λόγος καθυστέρησης και θα σταλεί ενημερωτικό e-mail στον πελάτη.

Η χρέωση για την μεταφορά των προϊόντων αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από τις σχετικές αποδείξεις. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει το είδος της απόδειξης που επιθυμεί (τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής), συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν εντός Ευρώπης.

Για παραγγελίες εκτός Ε.Ε. το κόστος της επιπλέον χρέωσης ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημα της εταιρίας CΗΙΑRISSIMO, Πτολεμαίων 28 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.